top of page

Resultater & omtale om
Dr. Kimo's "nikotinfri" metode

R%25C3%25B8ykeslutt%2520media%2520omtale
Storrøykere blir fullstendig nikotinfrie
De siste sju verste storrøykerne i administrasjonen i Norsk Transportarbeiderforbund har stumpet røyken sammen på et kurs i regi av Dr. Kimo Klinikken. Her er seks av dem. I løpet av ni måneder etter røykeslutt har ingen vist noe tegn til å sprekke


- Dagbladet - Norway

Slutte å røyke og forbli fullt og helt nikotinfri

 

Det finnes ingen lettvinte mirakelkurer mot røyk. Men det finnes en kur som er så effektiv at over 90 prosent stumper røyken etter tre dager og virkelig forblir røykfri. De økonomiske, helse og sosiale og gevinstene for både arbeidstaker og bedrift er enorme. 

- HMS - Norway 

european-magazine_r%C3%83%C2%B8ykeslutt_
Norwegian method by far is the best!


Smokers keen to give up smoking can now try a Norwegian quit smoking method with the highest success rate officially recorded. An independent US survey suggests that the Dr. Kimo Concept, developed by Norwegian doctor Kimo Karkash, has more than a 90 percent success rate.


- The European Mag
azine 

Laagendalsposten_-røykeslutt_2.jpg

Av 34 kursdeltakere er 32 fortsatt røykfrie ett år etter kurset - Laagendalsposten

Jeg hadde kanskje håpet at 50 prosent skulle klare å slutte og røyke, men at alle skulle fortsatt røykfrie et år etter de har sluttet å røyke er utrolig bra. Det vil si at av 34 kursdeltakere er 32 røykfrie etter ett år, Dette har gått over all forventning, smiler en fornøyd personalsjef Svein Kofstadmoen i Kongsberg Automotive.

Hemmelighetene bak programmets suksess er tredelte:

Nytt i uke - Ålesund bladet 

Dr.Kimo-klinikken har hatt svært stor suksess med sitt røykeslutt program. Hemmelighetene bak programmet er tredelte: Urter bidrar til å dempe abstinenser, nikotin-sug og søt-hunger, endring av tankegang (kognitiv terapi) hjelper til å holde rett fokus, og balansert kosthold og trening bidrar til at vekten ikke øker. Ålesund – NyttiUka Bladet. Ålesund-PDF (Original artikkel)

Nyttiuke.png
Stavanger_aften_blade_Røykeslutt.jpg

Samtlige fått luktesans tilbake og er helt og fullt nikotinfrie
Stavanger Aftenblad

I september ville ingen av deltakerne på røykeavvenningskurs et bli fotografert da Aftenbladet kom på besøk. De hadde ikke noen tro på resultater, og heller ikke tro på at det ville gå bra, og fryktet mobbing etter første sprekk. Tre måneder senere har samtlige fått luktesans og er helt og fullt nikotinfrie. Røykeslutt-Stavanger Aftenblader PDF (Original artikkel)

Kun naturmedisiner som får folk til å bli nikotinfrie
Vi menn Bladet

Folk prøver alt, fra gruppeterapi til hypnose for å slutte å røyke. Dr. Kimo klinikken i Oslo bruker kun naturmedisiner, som overvinner nikotinsuget å få folk til å bli nikotinfrie og ikke kun røykfrie. Resultatene til røykfri kurs er oppsiktsvekkende Vi menn – PDF (Original artikkel)

Vi menn- røykeslutt.jpg
matoghelse_edited_edited.jpg

På Kimo-klinikken er ni av ti kursdeltakere røykfrie etter kurset
Mat & helse

Hemmeligheten er bruk av urter og langvarig oppfølging, en helhetlig strategi som påvirker både fysiske, psykiske og sosiale sider ved røykeavvenning. me Dr. Kimo nikotinfri metode man ikke trenger å bryte gamle vaner som å drikke kaffe, alkohol eller å være sammen med andre røykere. Livet skal fortsette som før, men uten nikotin 

bottom of page