top of page
 • Hva er den beste tiden til å slutte med nikotin?
  La oss innrømme at vi har ventet i mange år på å finne den perfekte tiden eller den rette situasjonen, år inn og år ut! og vi fortsatt er her! Derfor det er bare å legg den målrettede dagen for å slutte, og holde deg til den. Uansett vi anbefale deg å ikke benyttes ferietiden for å slutte, for de i denne øyeblikket du er tilbake til ditt normale liv, der kan du møte mange utfordringer, som er sterkt assosiert med nikotin og venner, og som du må gå gjennom etter du har sluttet for å slutte denne assosierin. Da desverre på denne måte du har stresset deg selv under ferie, men også du bli enda mer stresset når du kom tilbake, som gjøre det meget vanskelig å h olde deg nikotinfri. Så vært meget forsiktig med denne punkt. Være forberedt og godt utstyrt med hjelpemidler, medisin og strategi for å takle eventuelle utfordrende situasjoner, du må vet hva du skal gjennom , og hvordan man skal takle de forskjellige utfordringer i hver situasjon. Men husk igjen og igjen "Ikke et eneste drag eller noe nikotin erstatning" etter du har sluttet, dette punktet må være et sentralt punkt, uansett hvilket utfordring, unnskyldning eller situasjonen er. Trenger du hjelp, vennligst kontakt oss snarest mulig og vi glede oss for å hjelpe deg best vi kan.
 • Hva er den beste måten for å slutte å røyke, og opprettholde nikotinfritt?"
  En må vær godt forberedt og utstyrt med både fårståelse, hjelpemiddel og medisin, for å overvinne eventuelle utfordringer under denne prosessen. I tillegg en må ta hensyn til de fire trinnene ved nikotinslutt: Trinn 1: Forberedelse til å slutte (fra en uke til 2 uker før en slutter) Trinn 2: De første tre ukene under og etter en har sluttet (3 uker) Trinn 3: De første tre månedene etter en har sluttet (3 måneder) Trinn 4: Og i di siste, hvordan en kan opprettholde fultt og helt til nikotinfrie resten av livet. Hvert av dette stadiet har sine symptomer og behov, og de er veldig enkelt, når de blir forståt. Her må vi forstår at, å slutte med i nikotinavhengighet er ganske unikt prosessen, det er"Alt eller ingen". Som å være gravid" du er gravid eller ugravid". Har du tatt et drag etter du har sluttet, den kan meget lett føre til full tilbakefall, før en har oppdage det. Den vi har opplevet at, meste av tilbakefall skjedde ved en liten feil, hvor man etter en stund, føler seg så selvsikker og trygg, at en tror å ha full kontroll over sine ovaner, og at hvis en ta en puff eller litt nikotin, vil det ikke føre til noe problem! Den er den største feilen man kan gjøre etter en ha sluttet, noe som lett kan unngås ved bedre forståelser av naturen til nikotinavhengighet, Derfor en må respekter " Nei til et eneste drag" som et fokal ponkt etter en har sluttet.
 • Hvordan nikotin påvirker hjertet og blodsirkulasjonen?
  Videoen viser hvordan røyking kan påvirke hjerte og hjertekar.
 • Hvordan kan du hjelpe andre for å slutte å røyke?
  Første regel: slutte å plage dem hele tiden med problema. Gi dem æren av å gjøre det selv, og ikke kapre avgjørelsen fra dem. Vis dem forståelse, og gjenkjenn utfordringen de står overfor gjennom hele prosessen. Ikke spør hele tiden om hvordan de har det. bare støtte dem og oppmuntre dem, men ikke overdrive det. Ikke vær negativ eller last dem med skyld i tilfelle tilbakefall, du må oppmuntre dem, og la dem føle seg stolte av hva de har oppnådd denne gangen, og at de vil gjøre det mye bedre neste gang.
 • Help other to quit smoking
bottom of page